You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Despre mine

Sunt mamă, am crescut în acest oraș 4 copii. Sunt antreprenor, vin din sectorul industrial, cu o experiență de management, atât în țară cât și în străinătate. 

‌Sunt manager de meserie. Am activat și activez în mai multe industrii și servicii, prima și ultima industrie dragă mie – fashion- unde la vârsta de 16 ani am devenit model și unde am învățat ce înseamnă FRUMOSUL. În același timp, m-am specializat în industria ușoară și actualmente am o fabrică, unde lucrăm pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume. Am trăit, muncit și studiat în mai multe țări precum Olanda, Statele Unite ale Americii, Italia. 

‌În toate aceste țări am învătat câte ceva, iar după mulți ani m-am întors în țară să-mi construiesc o afacere. 

‌Cu sinceritate vă spun, m-am întors datorită dorului de părinți, de surori și țară. În stăinătate îmi era dor de tot ce însemna România mea și purtam cu mândrie numele de român! Numai cine a fost plecat din țară cunoaște acest DOR…

Iubesc arta, frumosul in toate formele ei

Imi plac oamenii ambitioși și harnici, dar mai ales cei ce fac lucruri frumoase. Privesc cu admirație un muncitor dedicat meseriei lui și apreciez o femeie de serviciu care își face munca cu dăruire. 

‌Îmi place mintea unui inginer, am mare respect pentru educatori, medici, artiști și pentru multe alte meserii, apreciez părintele care își crește singur copilul. “Mai bine să faci ceva care să fie criticat, decât să nu faci nimic și să critici pe ceilalți”! 

‌Mi-aș dori să trăiesc în țara mea așa cum am trăit pe coasta Adriatică, în orășelele medievale, unde orice loc avea o poveste, era bine organizat și erai înconjurat de tot ce înseamnă frumos. 

‌Doresc ca tot ce am învățat în aceste țări, de la business, la industrie, la turism etc., să transpun în Brașov prin acțiuni pe termen lung, ca brașovenii să trăiască frumos și sănătos. 

‌Îmi doresc să colaborez cu oricine are o minte ageră și dorește să facă ceva trainic pentru acest oraș. Știu că pentru îndeplinirea visului meu este nevoie de multa muncă, pricepere, determinare și ce este cel mai important, energie. 


‌Doresc să mă implic! Cu experiența activității manageriale, am capacitatea de a face ceva bun în acest oraș, voi colabora cu specialiști, astfel încât să aduc Brașovul acolo unde ar trebui să îi fie locul. 

‌Cel mai frumos, curat, inteligent și plin de viață oraș din România! Sunt multe probleme, însă dorința este de a mă implica și a găsi soluții la toate acestea, este fermă. Cu voia lui Dumnezeu vom reuși să ne implicăm în construirea unei Catedrale Ortodoxe în Brașov. 

‌Lumea a evoluat și suntem toți în schimbare. Virusul Covid 19 ne-a scos din zona noastră de confort și ne-a îndemnat la noi provocări.


‌Iată-mă în postura de a-mi dori să schimb în bine viața mea, a familiei mele și a locuitorilor acestui oraș. 

‌Este pentru prima oară când mă implic politic. 

‌Am fost activă în mai multe asociații care au luptat pentru binele omenirii și de fiecare dată când am avut succes, am radiat de bucurie că am contribuit și eu cu ”ceva” pentru ca această lume să fie mai bună.