You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Se încarcă...

Despre mine

Sunt mama, am crescut in acest oras 4 copii. Sunt antreprenor, vin din sectorul industrial, cu o experienta de management, atat in tara cat si in strainatate. Sunt manager de meserie. 

‌Am activat si activez in mai multe industrii si servicii, prima si ultima industrie draga mie – fashion- unde la varsta de 16 ani am devenit model si unde am invatat ce inseamna FRUMOSUL. In acelasi timp m-am specializat in industria usoara si actualmente am o fabrica, unde lucram pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume. 

‌Am trait, muncit, studiat in mai multe tari precum Olanda, Statele Unite ale Americii, Italia. In toate aceste tari am invatat cate ceva, iar dupa multi ani m-am intors in tara sa-mi construiesc o afacere. 

‌Cu sinceritate va spun ca m-am intors datorita dorului de parinti, de surori si tara. Imi era dor de tot ce insemna Romania mea si purtam cu mandrie numele de roman in stainatate! Numai cine a fost plecat din tara cunoaste acest DOR…

Iubesc arta, frumosul in toate formele ei

Imi plac oamenii “misto” care fac ceva si mai ales lucruri frumoase. Privesc cu admiratie un muncitor dedicat meseriei lui si contemplez o femeie de serviciu care isi face munca pana la obsesie. Imi place mintea unui inginer, am mare respect pentru educatori si pentru multe alte meserii. 

‌“Mai bine sa faci ceva care sa fie criticat, decat sa nu faci nimic si sa critici pe ceilalti”! 

‌Mi-as dori sa traiesc in tara mea asa cum am trait pe coasta Adriatica, in oraselele medievale, unde orice loc avea o poveste, era bine organizat si erai inconjurat de tot ce inseamna frumos. Mi-as dori ca tot ce am invatat in aceste tari, de la business, la industrie, la turism, etc, sa transpun in Brasov prin actiuni pe termen lung, ca brasovenii sa traiasca frumos si sanatos. 

‌Imi doresc sa colaborez cu oricine are o minte agera si doreste sa faca ceva trainic pentru acest oras. Stiu ca pentru indeplinirea visului meu este nevoie de multa munca, pricepere, determinare si ce este cel mai important energie. Doresc sa ma implic. 

‌Cu experienta activitatii managerial, am capacitatea de a face ceva bun in acest oras, voi colabora cu specialisti, astfel incat sa aduc Brasovul acolo unde ar trebui sa ii fie locul. Cel mai frumos, curat, inteligent si plin de viata oras, din Romania! Orasul nostru are multe probleme, insa dorinta este de a ma implica si a gasi solutii la toate acestea, este ferma. 

‌Cu voia lui Dumnezeu vom reusi sa ne implicam in construirea unei Catedrale Ortodoxe in Brasov..